06 R1 7500 miles dropps a valve, warranty covers damage - R1Messagenet.com
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 01-22-2009, 10:04 AM Thread Starter
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 1
06 R1 7500 miles dropps a valve, warranty covers damage

So as the title says my 06 R1 was running fine one day and as i got on it to pass a vehicle it cut out and felt like i either lost traction or lost a spark plug or something. I immediatly shut the motor down and pulled over, after external inspection i started the bike again for a second and heard the sound of death. I had 6 days left on my extended yamaha factory warranty which ended up replacing the heads all together a piston/rod and all the bearings and rings. I've got the motor broken in now (600 miles) and i'm begining to get on it a bit. I noticed after the first oil change that my valves are louder then before, This sound obviously makes me nervous at this point. I can't find any other word of this type of valve issues anyone have any imput?
scout1669 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the R1Messagenet.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome